Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Μίνι πακέτα υδραυλικής δύναμης κατασκευαστής

Υδραυλική Co. Zhenhai Tiandi Ningbo, ΕΠΕ

 

Η ποιότητα η ανάπτυξη, η πίστη ερευνά το μέλλον

Περίπου εμείς

Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD
Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD
Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD
Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD
1 2 3 4
Ningbo Zhenhai TIANDI Hydraulic CO.,LTD

Παίρνω Μίνι πακέτα υδραυλικής δύναμης & Υδραυλικές μονάδες ισχύος Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά
 • Βόρεια Αμερική
 • Νότια Αμερική
 • Δυτική Ευρώπη
 • Ανατολική Ευρώπη
 • Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης
 • Κατασκευαστής
 • Εξαγωγέας
 • Εταιρεία Εμπορίας
 • Πωλητής
Αλλες πληροφορίες
 • Μάρκες : Tiandi ή cOem
 • Αριθμός Υπαλλήλων : 100~130
 • Ετήσιες πωλήσεις : 3500000-5500000
 • Ιδρύθηκε Έτος : 2004
 • Εξαγωγή pc : 60% - 70%

 


Η υδραυλική Co. Zhenhai Tiandi Ningbo, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2004, είναι γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση που ενσωματώνει την παραγωγή και το μάρκετινγκ των υδραυλικών προϊόντων. Μετά από 12 έτη ανάπτυξης και την προσπάθεια όλων των υπαλλήλων μας, τώρα έχουμε γίνει ένας από τους κύριους υδραυλικούς κατασκευαστές και τον προμηθευτή προϊόντων στην Κίνα. Κρατάμε την πολύ καλή σχέση με πολλά ισχυρά υδραυλικά εργοστάσια στην Κίνα, και έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη στην υδραυλική βιομηχανία εσωτερικά και διεθνώς.
Η εστίαση εργοστασίων Tiandi μας στην κατασκευή του περισσότερου είδους μίνι πακέτων υδραυλικής δύναμης, υδραυλικών μονάδων ισχύος, πολλαπλών και όλων των ειδών βαλβίδων που περιλαμβάνουν τις βαλβίδες ελέγχου ροής, κατευθυντικές βαλβίδες ελέγχου, βαλβίδες ελέγχου πίεσης, βαλβίδες κασετών και ούτω καθεξής. TIANDI υδραυλικό είναι ένα από τα πιό πρόωρα εργοστάσια των υδραυλικών πακέτων και των μονάδων. Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα για την αγορά πρώτης ύλης για να ελέγξουμε το κόστος. Οι εργαζόμενοί μας είναι όλοι καλά - που εκπαιδεύονται και αποτελεσματικοί. Όλοι επάνω από αυτούς τους τύπους η τιμή μας πολύ ανταγωνιστική. Τώρα παράγουμε περισσότερα από 100 πακέτα υδραυλικής δύναμης και περισσότερες από 150 βαλβίδες που εξάγονται σε περίπου 30 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Αλλά δεν έχουμε ποτέ τη στάση που πηγαίνει προς τα εμπρός, χτίζουμε ένα άλλο εργοστάσιο που είναι κυρίως για την κατασκευή μερικών προϊόντων τεχνικών που περιλαμβάνουν τα πακέτα υδραυλικής δύναμης και τις μονάδες ισχύος προκειμένου να ελεγχθεί το κόστος και να παρασχεθεί η ανταγωνιστική αξία έξω των πελατών.
Το νέο και δυναμικό προσωπικό κλιμακωτών μηχανικών μας εστιάζει στην έρευνα, την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την κατασκευή των υδραυλικών συστημάτων. Το προσωπικό τμημάτων εξαγωγής μας είναι πολύ επαγγελματικό και αποτελεσματικό. Είναι καλοί στην επεξεργασία εξαγωγής, οποιεσδήποτε προβλήματα και ερωτήσεις για τα προϊόντα ή την επεξεργασία, ή το έγγραφο woks, εσείς μπορεί να έρθει σε επαφή με και να βασιστεί σε τους. Υδραυλική όχι μόνο εστίαση Tiandi στην κατασκευή των υδραυλικών προϊόντων, αλλά και σχεδιασμός, πρόσβαση, ψάχνοντας και μετά από να πωλήσει. Όλοι παρέχουμε την προσφορά τρισδιάστατων και 2$ων σχεδίων και cOem.
Το ρητό Tiandi μας είναι «ανάπτυξη ποιοτικών Drive, η πίστη ερευνά το μέλλον». Δοκιμάζουμε πάντα το καλύτερό μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλές υπηρεσίες και την ανταγωνιστική τιμή με υψηλό - ποιοτικά προϊόντα. Είναι ο τρόπος που κερδίζουμε τους πελάτες και την αγορά.
Λαμβάνοντας υπόψη μας μια πιθανότητα, θα σας παρουσιάζαμε πλεονεκτήματά μας. Για την εμπιστοσύνη σας και την άριστη υπηρεσία μας, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να καθιερώσουμε μια σχέση φιλικών και επιχειρήσεων μακρύς-στερνών με την εκτιμημένη επιχείρησή σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας